Novosti

13. Internacionalna konferencija u Rijeci

6 Travanj 2016
Proslijeđujemo vam poziv na konferenciju koja će se održati u svibnju u Rijeci.

S posebnim zadovoljstvom želimo vam najaviti 13. međunarodnu konferenciju "Excellence, Creativity and Innovation in Basic and Higher Education: Excellence in Education and Psychology" koja će se održati u Rijeci od 18. do 21. svibnja 2016. godine. Partneri Konferencije su: Sveučilište u Rijeci, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, a pokrovitelji su Predsjednica Republike Hrvatske i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Svečano otvorenje održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1 s početkom u 10.00 sati. Pročitajte više o ovoj temi.
U odborima Konferencije respektabilna su imena akademske zajednice i ugledni članovi ne samo hrvatskog društva, već i osobe iz svijeta koje se dugi niz godina bave izvrsnošću u obrazovanju. Glavni govornici Konferencije znanstvenici su i praktičari iz cijelog svijeta (Kanada, SAD, Njemačka, Francuska, Libanon, Turska, Slovenija, Hrvatska, itd.) prepoznati po značajnom doprinosu u područjima obrazovanja i psihologije. Radionice, simpoziji i plenarni govori obuhvatit će teme inovacije, kreativnosti i izvrsnosti u obrazovanju (uključujući rad s nadarenom djecom, razvoj kritičkog mišljenja, identifikacije potencijalne kreativnosti kod učenika, primjeri dobre prakse, itd.)

Detaljan program i više informacija o glavnim govornicima možete pronaći u AZOO katalogu, ali i na web stranici Konferencije: http://www.icieconference.net/

Kotizacija uključuje: sudjelovanje na konferenciji (4 dana), ručak i 2 coffe break-a (dnevno), sve materijale te iznosi 750 kuna za sudionike iz Hrvatske. Moguće je jednodnevno sudjelovanje, a kotizacija iznosi 325 kuna. Prijava: plaćanjem kotizacije (obavezno uključiti ime i prezime platitelja, tj. osobe koja se prijavljuje za sudjelovanje) i registracijski list dostupan na stranicama Konferencije (http://icieconference.net/index.php/local-participants-registration)

GRAD RIJEKA, URED GRADA
PRORAČUN GRADA RIJEKE
OIB 54382731928
IBAN: HR3324020061837300005
Poziv na broj*: HR 68 7706-OIB-810
Svrha uplate: kotizacija- konferencija o izvrsnosti i inovacijama u obrazovanju i psihologiji
Platitelj: Ime i prezime (obavezno upisati ime osobe za koju se kotizacija plaća)
*U pozivu na broj upisati OIB uplatitelja

Smatramo da je Konferencija od vitalne važnosti za unapređivanje odgojno obrazovnog rada u Republici Hrvatskoj, a sudionicima omogućuje susret sa znanstvenicima svjetske razine i upoznavanje s njihovim najnovijim istraživanjima u tom području. Vjerujemo da ćete prepoznati važnost Konferencije i pridružiti nam se!

U privitku je brošura Konferencije, a za više informacija, obratite se na icierijeka2016@gmail.com.

Predsjednica Konferencije: Sandra Krpan, prof.


ICIE Rijeka brošura

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi