Novosti

20. redovna skupština DPI-API

11 Listopad 2017
Dana 13.listopada 2017. godine održati će se redovna redovnu skupstina Drustva psihologa Istre - Associazione psicologi dell'Istria.
Predviđeni početak skupštine je u 13:30 u Vozilićima, Vozilići bb. (osnovna škola).
Skupštinu obogaćujemo i stručnim predavanjem psihologa Mladena Kosanovića, spec. kliničke psihologije, koje će biti prijavljeno Komori za bodove.
Poziv s dnevnim redom..

Molimo da do srijede 11. listopada prijavite svoj dolazak na mail kikapauro@gmail.com. Hvala!

UO i NO DPI-a

Adresa škole Vozilići bb baš i ne pomaže pa evo kratkih uputa:

Iz smjera Pazina / Tunela Učka - na ulazu u Voziliće nalazi se autobusna stanica na lijevoj strani. Prije nje je asfaltirana cesta, skrenite na nju (dakle skrećete lijevo) i po toj cesti se spustite ravno do škole. Ako slučajno propustite skretanje, malo dalje je kružni tok na kojem napravite krug i vratite se natrag.

Za one koji dolaze iz smjera Labina: uđite na kružni tok u Vozilićima i idete u smjeru Kršana /Pazina (treći izlaz), vozite kratko do autobusne stanice (na vašoj desnoj strani), skrećete na cestu nakon nje i ravno do škole.

Školica je malena, svježe obojana u narančasto i ne možete je promašiti (fotografija u privitku). Sparkirajte se gdje nađete mjesta oko škole, negdje uz tu cestu.
Ako baš nigdje nema mjesta ili vam se ne da zezati oko parkinga kraj škole, vratite se do glavne ceste i preko puta autobusne stranice (preko glavne ceste) je parking u šumici. Pješke do škole treba vam cca 2 minute.

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi