Novosti

Obavijest članovima i članicama

22 Siječanj 2013
Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Društvo psihologa Istre godišnje nudi brojne stručne skupove koji su prigoda za stručno usavršavanje, upoznavanje rada kolegica i kolega te međusobno druženje. U 2012. smo tako organizirali: Psihologija i klimatske promjene, Psihoanaliza filmu, film u psihoanalizi, edukacije Kako biti podrška djeci čiji su roditelji onološki pacijenti/pacijentice i Sigurno kročim kroz svijet medija, te niz događanja tijekom Tjedna psihologije.
Osluškujući financijska strujanja i imajući u vidu i druga izdavanja koja imate za našu struku, za 2013. godinu odlučili smo prepoloviti iznos godišnje članarine, pa ona tako iznosi 60 kn. To je ujedno i ukupni iznos za bračni par nase struke, a za umirovljene članice i članove iznos ostaje 12 kn.
Pozivamo vas da uplatite svoju članarinu za 2013. godinu internet bankarstvom ili uplatnicom na račun broj: 2340009-1118004715, adresa DPI-ja: I. M. Ronjgova 1, 52100 Pula, svrha: članarina za 2013., poziv na broj: 2013.
Članstvo u Društvu psihologa Istre omogućuje vam da ostvarite popust na kotizacije za skupove koje Društvo psihologa Istre organizira ili suorganizira.
I za tekuću 2013. godinu pripremamo stručne skupove i edukacije, a o svemu ćete biti obaviješteni na našoj internetskoj stranici http://dpi.hr/ .
Sretnu godinu u koju smo zakoračili želi vam Upravni i Nadzorni odbor Društva psihologa Istre!

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi