Novosti

Book Club DPI-ja: “12 pravila za život: protuotrov kaosu”, Jordan B. Peterson

Nakon prošlogodišnjeg susreta s knjigom “Od odgoja do odnosa”, Jespera Juula, Book Club Društva psihologa Istre (DPI), u suradnji s Gradskim knjižnicom i čitaonicom Pula, nastavlja s javnim radom 26. travnja 2022. u 18 sati , a nastavno na Noć knjiga, koja se obilježava 22. travnja.

Knjiga koju ćemo obrađivati u Book Clubu je “12 pravila za život: protuotrov kaosu”, Jordana B. Petersona, a raspravu će moderirati Vanja Prvulović, psihologinja.

Razgovor o knjizi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održat će se uživo s najviše 15 osoba (moderatorica i zainteresirani kolege_ice psiholozi_inje i građani_ke).*

Razgovorom o knjizi “12 pravila za život: protuotrov kaosu”, poznatog kliničkog psihologa i profesora s Harvarda Jordana B. Petersona, u Book clubu DPI-ja pozivamo čitatelje da istraže 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja mogu pomoći dovesti misli, osobnost i dom u red.

Susret čitatelja, psihologa i ostalih ljubitelja psihološke literature, omogućit će razmjenu mišljenja ne samo o izabranoj knjizi već i o pitanjima vezanim uz svakodnevni život.

Više o knjizi pronađite ovdje: https://bit.ly/3Lu9bnH

Pokretanjem Book Cluba, DPI želi javnosti poslati poruku otvorenosti za razgovor o stručnim pitanjima, dostupnosti za zainteresiranu javnost u lokalnoj zajednici te spremnosti za zajedničko promicanje vrijednosti i ponašanja koja su sukladna suvremenim znanstvenim spoznajama.
Prijave na događaj su obavezne zbog ograničenog broja sudionika_ca, a prijaviti se možete slanjem e-maila naslova “Prijava na susret Book Cluba DPI-ja”, s Vašim imenom i prezimenom, na dpi@dpi.hr.

*Eventualna promjena lokacije iz uživo u online zbog epidemioloških mjera, bit će pravovremeno najavljena svim prijavljenima, ali i na društvenim mrežama DPI-ja i mrežnim stranicama GKČ Pula.

Skip to content