Novosti

Najava aktivnosti u 13. Tjednu psihologije u Istri

2 Veljača 2020
Dragi građani i građanke Istre,   s velikim zadovoljstvom najavljujemo 13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 17. do 23. veljače 2020. različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore. U našoj županiji, aktivnosti i događaje suorganizira Društvo psihologa Istre, a čast [...]
Dragi građani i građanke Istre,  

s velikim zadovoljstvom najavljujemo 13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 17. do 23. veljače 2020. različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

U našoj županiji, aktivnosti i događaje suorganizira Društvo psihologa Istre, a čast nam je najaviti da će se ukupno provesti čak 52 aktivnosti u 8 općina i gradova: Labin, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Svetvinčenat, Umag i Žminj.

 

Vjerujemo da će svatko od vas moći pronaći nešto za sebe, u različitim aktivnostima: od radijskih nastupa i novinskih članaka, letaka, predavanja, individualnih psiholoških savjetovanja, radionica pa sve do okruglih stolova i pub kvizova.

 

Cilj Tjedna psihologije, kao i svake godine, je približiti i predstaviti psihologiju kao znanost i struku zajednici te pokazati svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

 

Sve aktivnosti su besplatne i tako dostupnije građanima/kama, međutim neke su zatvorenog tipa te je za neke potrebna prijava zbog ograničenog broja sudionika/ca.

 

Program je dostupan ovdje.

 

Detaljniji program s opisima aktivnosti možete pogledati i preuzeti ovdje: Program i opisi aktivnosti 13. Tjedna psihologije u Istri

 

Za više informacija, javite nam se putem e-maila: dpi@dpi.hr

 

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi