Dobrodošli na stranice Društva psihologa Istre!

Društvo psihologa Istre (DPI) je osnovano 1999. godine s ciljem skrbi o profesionalnim interesima i profesionalnim zadaćama psihologa, razvoja i popularizacije svih grana teorijske i primijenjene psihologije te skrbi o društvenom položaju i promidžbi psihologije kao struke.

 

Tko može biti član/ica?

Društvo psihologa Istre okuplja više od 120 psihologa/inja s područja Istarske županije, zaposlenih u odgoju i obrazovanju, znanosti, socijalnoj skrbi, zdravstvu, ljudskim potencijalima, zatvorskom sustavu, gospodarstvu i privatnim praksama.

Redoviti članovi Društva psihologa Istre mogu biti diplomirani psiholozi, odnosno profesori psihologije.

Želite li postati naš/a član/ica, ispunite pristupnicu

nOVOSTI

Jednostavnim vježbama svjesnosti smanjimo dramu u svakodnevnom životu

Jednostavnim vježbama svjesnosti smanjimo dramu u svakodnevnom životu

Većina nas se sredinom siječnja, nakon blagdanskih dana i tema koje donosi to razdoblje, polako vrati u svakodnevicu i rutinu. To je obično i vrijeme kada se svode računi nastali krajem godine, postaje svjestan da se ni ove godine nećemo držati grandioznih novogodišnjih odluka i da će sve vjerojatno ostati po starom.

Poziv na panel raspravu: “Što poduzetnicama treba (iz psihološke perspektive?)”

Poziv na panel raspravu: “Što poduzetnicama treba (iz psihološke perspektive?)”

Kako bi podržali snage i prilike za razvoj i podršku ženskom poduzetništvu, Društvo psihologa Istre uoči Svjetskog dana poduzetnica, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - ŽK Pula te Hrvatskom udrugom poslovnih žena KRUG - Ogranak Istra, organizira panel raspravu “Što poduzetnicama treba (iz psihološke perspektive?)”.

PSIHO

KUTAK

Psiho blog

Psiho intervjui

Psiho istraživanja

Savjetovališta

Skip to content