Novosti

Otvorene registracije za bazu savjetovališta

S ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je s novom redizajniranom mrežnom stranicom DPI-ja otvorena i online baza savjetovališta!

U online bazu savjetovališta će se moći registrirati svi stručnjaci/inje koji građanima/kama pružaju usluge savjetovanja i/ili psihoterapije, bilo u svojoj privatnoj firmi/ obrtu ili unutar ustanove/ udruge u kojoj rade.

Baza će biti javno dostupna i objavljena, a njena svrha je da se na jednom mjestu objedine svi pružatelji usluga savjetovanja i psihoterapije s područja Istarske županije, kako bi građani/ke imali jednostavan i brz pristup informacijama kome se mogu obratiti za takve usluge.

Kroz nas dosadašnji rad primali smo velik broj upravo takvih upita građana/ki – kome se javiti za psihosocijalnu podršku, pa se nadamo da će ova baza itekako ispuniti svoju svrhu.

Za sve dodatne upite i prijedloge, slobodno nam se javite putem dpi@dpi.hr

Kratke upute za registrirane korisnike_ce – stručnjake/inje koji građanima/kama pružaju usluge savjetovanja i/ili psihoterapije:

  • za registraciju pristupite mrežnoj stranici DPI-ja ovdje (www.dpi.hr/register)
  • unesite sve tražene podatke koji će biti javno dostupni građanama/kama
  • izaberite svoju lozinku (i zapišite ju na sigurno mjesto koje ćete zapamtiti :)) – ona će vam trebati kako biste se mogli ponovno prijaviti u bazu i ažurirati svoje podatke
  • nakon što ste se uspješno registrirali, administratorica stranice će pregledati i prihvatiti vašu registraciju, nakon čega će vaša usluga biti javno dostupna ovdje na stranici (www.dpi.hr/savjetovalista)
  • građani/ke će vas zatim moći pronaći na našim stranicama i, po želji i potrebi, vas kontaktirati

Hvala!

Skip to content