Novosti

Poziv na edukaciju za stručnjake: ŠKRINJICA – kutija s alatom za rad s djecom

Sa zadovoljstvom najavljujem da Društvo psihologa Istre tijekom proljeća i jeseni 2024. godine u Istru dovodi:


ŠKRINJICA
 – kutija s alatom za rad s djecom
(Kontinuirana) edukacija stručnjaka za tretmanski rad s djecom, adolescentima i njihovim obiteljima

Edukaciju će voditi Brigojedac – Psihološki centar za djecu i obitelji, odnosno kolegice Sena Puhovski, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja te Ivana Ćosić Pregrad, klinička psihologinja.

Edukacija je namijenjena psiholozima, socijalnim radnicima, socijalnim pedagozima, psihijatrima i psihoterapeutima koji svakodnevno rade ili bi željeli raditi s djecom i adolescentima kroz savjetovanje, tretman i psihoterapiju.

Održat će se u 6 modula, od kojih svaki traje po dva dana (četvrtak i petak od 09:00 do 18:00 sati), u prostoru Čakavske kuće u Žminju, na sljedeće datume:

  • 25. i 26. travanj 2024.
  • 06. i 07. lipanj
  • 04. i 05. srpanj
  • 19. i 20. rujan
  • 17. i 18. listopad
  • 14. i 15. studeni 

Zbog kontinuiteta i povezanost modula, moguće je isključivo upisivanje čitave edukacije (nije moguće upisati samo neki od modula).

Cijena svakog modula je 200,00 EUR, a uključuje pristupanje edukaciji, materijale, osvježenja na pauzama za kavu te izdavanje potvrde.
U cijenu nije uključen ručak, ali će se za sve zainteresirane organizirati zajednički ručak (o pojedinačan trošak) u obližnjoj konobi s pristupačnim cijenama.
Polaznici na kraju edukacije dobivaju Potvrdnicu s navedenim brojem sati (108) i opisom obrađenih sadržaja po svakom modulu koju mogu proslijediti strukovnim komorama za bodovanje stručnog usavršavanja.

Sve informacije o edukaciji, voditeljicama, kao i opise pojedinačnih modula, možete pronaći ovdje. 

Broj polaznika je ograničen pa vas potičemo da svoje mjesto rezervirate što prije na mail info@brigojedac.hr, nakon čega ćete dobiti prijavni list, a kada ga vratite popunjenog rezervirali ste svoje mjesto u edukaciji. 

Za više informacija o samom programu možete se javiti direktno voditeljicama na info@brigojedac.hr
Skip to content