Novosti

Poziv na simpozij: „Uključivanje djece s teškoćama u razvoju u redovan sustav odgoja i obrazovanja”

13 Veljača 2020
Drage kolegice i kolege,   prosljeđujemo poziv od Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula na drugi županijski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu: „Uključivanje djece s teškoćama u razvoju u redovan sustav odgoja i obrazovanja” koji će se održati 6. i 7. ožujka 2020., u Puli.   Simpozij je namijenjen: stručnjacima iz područja edukacijske-rehabilitacije, djelatnicima iz sustava [...]
Drage kolegice i kolege,  

prosljeđujemo poziv od Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula na drugi županijski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu: „Uključivanje djece s teškoćama u razvoju u redovan sustav odgoja i obrazovanja” koji će se održati 6. i 7. ožujka 2020., u Puli.

 

Simpozij je namijenjen: stručnjacima iz područja edukacijske-rehabilitacije, djelatnicima iz sustava ranog, predškolskog odgoja i obrazovanja (odgajateljima, stručnim suradnicima), djelatnicima iz zdravstvenog sustava, djelatnicima iz sustava socijalne skrbi, sveučilišnim nastavnicima i znanstvenicima, jedinicama regionalne i lokalne samouprave i dr.

 

Sudjelovanje se boduje od strane stručnih komora (Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora psihologa, Hrvatska liječnička komora,  Hrvatska komora edukacijskih rehabilitatora, Hrvatska komora socijalnih radnika), a za sve odgajatelje i stručne suradnike bodovanje organizira AZOO te se isti trebaju prijaviti za simpozij na stranicama AZOO ali i uredno ispuniti i našu prijavnicu dobivenu u pozivu.

 

Kotizacija za simpozij iznosi 400,00 kuna.

Za sudjelovanje je potrebno popuniti prijavnicu (u prilogu) sa svim potrebnim podacima najkasnije do 15. veljače 2020., a kotizaciju uplatiti najkasnije do 1. ožujka 2020.

 

Uključiti se možete i predstavljanjem vlastite poster prezentacije.

 

Prilažemo:

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila: simpozij.ranaintervencija@gmail.com ili telefona: 052/ 223-594

 

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi