Novosti

Poziv za uključivanje u projekt PsiHelp

3 Ožujak 2020
Drage kolegice i kolege, prosljeđujemo poziv za uključivanje u zanimljiv projekt “PsiHelp” koji je nastao kao inicijativa studenata i studentica psihologije iz čitave Hrvatske sa svrhom promicanja važnosti mentalnog zdravlja.   Kako se možete uključiti?   Jedan od ključnih ciljeva projekta jest kreiranje web-stranice na kojoj će biti dostupne dvije međusobno odvojene baze: certificiranih psihoterapeuta/kinja [...]
Drage kolegice i kolege, prosljeđujemo poziv za uključivanje u zanimljiv projekt "PsiHelp" koji je nastao kao inicijativa studenata i studentica psihologije iz čitave Hrvatske sa svrhom promicanja važnosti mentalnog zdravlja.   Kako se možete uključiti?   Jedan od ključnih ciljeva projekta jest kreiranje web-stranice na kojoj će biti dostupne dvije međusobno odvojene baze:
  1. certificiranih psihoterapeuta/kinja / savjetodavnih terapeuta/kinja i
  2. psihologa/inja u javnom zdravstvu diljem Hrvatske.
Ako ste zainteresirani i želite biti dio jedne ili obje baze, trebate poslati e-maila na psihelp.baza@gmail.com sa sljedećim obrascima (oba obrasca priložena su ovoj objavi):
  • ispunjeni prijavni obrazac  te
  • skeniranu/ fotografiranu privolu za obradu podataka
Za bazu psihoterapeuta/kinja / savjetodavnih terapeuta/kinja, uz prethodno navedene obrasce, trebate poslati i skeniranu/fotografiranu diplomu o završenoj edukaciji u psihoterapijskom pravcu ili ugovor ako ste još u edukaciji.
  U prilogu ove objave možete pronaći i:
  • brošuru s dodatnim informacijama o projektu PsiHelp te
  • primjer ispunjenog prijavnog obrasca.
  U slučaju dodatnih pitanja i nejasnoća slobodno se obratite koordinatorima projekta putem e-maila: psihelp.baza@gmail.com   Također, toplo preporučujemo svima da zaprate i društvene mreže projekta, na kojima se mogu pronaći zanimljive i korisne informacije:   Prilozi:  

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi