Novosti

Program “Podrška mentalnom zdravlju odgojno-obrazovnih djelatnika/ca”

Otvorene prijave!

Društvo psihologa Istre i Grad Pula- Città di Pola sa zadovoljstvom najavljuju početak programa “Podrška mentalnom zdravlju odgojno-obrazovnih djelatnika/ca”.

Program je namijenjen djelatnicima/cama osnovnih škola s područja grada Pule (učitelji/ce, nastavnici/ce i stručna služba).

Cilj programa je osvijestiti, educirati i kroz praktične vježbe potaknuti polaznike/ce na svjesnu i aktivnu regulaciju razine stresa u svakodnevnom životu te utjecati na poboljšanje kvalitete života polaznika/ca radionica. 

Program se sastoji od pismene samoprocjene svakog sudionika/ca te sudjelovanja na 5 grupnih susreta. Susreti od 2,5 sata bit će radioničkog tipa, što znači da uključuje aktivno sudjelovanje polaznika/ca u praktičnim vježbama i raspravama.

Radionice će se provoditi u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Pula, utorkom od 17:30 do 20:00 sati.

Program

 1. Uvodna radionica (upoznavanje, potencijali i snage, uvjerenja, emocije)
 2. O stresu i traumi
 3. Stres i pristup regulaciji stresa iz NLP perspektive
 4. Stres i pristup regulaciji stresa iz mindfulness perspektive
 5. Završna radionica (prevencija stresa i fokus na resursima)

Voditeljice radionica

 • Vanja Prvulović – psihologinja, (H)NLP trenerica, Gestalt psihoterapeutkinja, Schema terapeutkinja pod supervizijom, vlasnica Sinapse
 • Doris Radolović – psihologinja sa završenim poslijediplomskim specijalističkim studijem Psihoneuroendokrinoimunologije i znanosti o integriranoj skrbi, stručna suradnica u TOŠ “B. Parentin” u Poreču
 • Sanja Matijaš – psihologinja, (H)NLP master, vlasnica Momentuma
 • Sanja Subotić – psihologinja, sociologinja, (H)NLP master, EFT master, mindfulness coach, hipnocoach, vlasnica Perspektive
 • Tihana Fontana – psihologinja, (H)NLP praktičarka, stručna suradnica za ljudske potencijale u Sinapsi

Prijave

Proljetni ciklus je završio. Trenutno je otvorena lista čekanja za jesenski/ zimski ciklus.

U ciklusu može sudjelovati ograničen broj polaznika/ca, stoga su prijave obavezne putem ovog obrasca.

​Troškove programa pokriva Grad Pula stoga je za polaznike/ce sudjelovanje ​​besplatno, a prijavljeni polaznici/ce obvezni su dolaziti na sve radionice ciklusa.

Napomene:

 • U slučaju popunjavanja grupe, zainteresirani će se moći svoj interes iskazati ispunjavanjem istog prijavnog obrasca, nakon čega će organizatori procijeniti potrebu za otvaranjem nove skupine polaznika/ca.
 • Prednost za sudjelovanje imaju djelatnici/ce osnovnih škola s područja grada Pule. Prijavljeni djelatnici/ce iz predškolskih ili srednjoškolskih ustanova ili odgojno-obrazovni djelatnici koji ne rade u ustanovi s područja grada Pule moći se sudjelovati u slučaju nepopunjavanja grupe od strane ciljane skupine kojoj je program namijenjen.

Za više informacija javite se organizatoru na dpi@dpi.hr

Skip to content