Organizacijska psihologija

Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja

Nastanak 

Kako bi se kolege istih profesionalnih interesa bolje povezali te lakše dijelili znanja i tako međusobno nadovezivali, 2018. godine na inicijativu Vanje Prvulović osnovana je Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju. Sekcija trenutno broji 20-ak članica i članova različite dobi i radnog iskustva, ujedinjenih u želji da promoviraju struku i nadograđuju vlastito znanje iz područja rada psihologa u radnom i organizacijskom okruženju.

Što radimo/ aktivnosti

Širenjem mreže poslovnih poznanstava članovi dobivaju stručnu podršku, savjete, informacije o usavršavanjima te pregršt ostalih prednosti koje nude kolege iz Sekcije.
Glavna aktivnost Sekcije svakako je organizacija konferencije Psihologija za gospodarstvenike u okviru Tjedna psihologije, ali uz nju postoji i tendencija projektima obilježiti važnije datume i obljetnice te u redovne sastanke Sekcije implementirati stručna predavanja naših članova, ali i vanjskih predavača.

Kako se učlaniti?

Proces učlanjenja propisan je internim aktom Društva psihologa Istre, prema kojem članom može postati svaka fizička osoba koja je član Društva, a koja obavlja ili namjerava obavljati djelatnost koja pripada radu Sekcije uz uvjet da živi i/ili radi na području Istarske županije.
Kako bi iskazao interes, član Društva ispunjava pristupnicu dostupnu ovdje. Unutar 7 dana vodstvo Sekcije će razmotriti pristupnicu te donijeti odluku i obavijestiti kandidata o daljnjem postupku.

Skip to content