Novosti

Poziv za prijave aktivnosti: Tjedan psihologije 2021. u Istri

15 Siječanj 2021
Drage kolegice i kolege, s obzirom na to da nam je godina nastavila donositi izazove za mentalno zdravlje društva u kojemu živimo, svjesni ste kako je ovo izvrsna prilika približiti struku javnosti te pomoći građanima, posebice u ovom zahtjevnom periodu. Izvrsna prilika je upravo 14. Tjedan psihologije. U ime organizatora, pozivamo vas da se uključite [...]

Drage kolegice i kolege,

s obzirom na to da nam je godina nastavila donositi izazove za mentalno zdravlje društva u kojemu živimo, svjesni ste kako je ovo izvrsna prilika približiti struku javnosti te pomoći građanima, posebice u ovom zahtjevnom periodu. Izvrsna prilika je upravo 14. Tjedan psihologije.

U ime organizatora, pozivamo vas da se uključite - predavanjem, okruglim stolom, radionicom, predstavljanjem knjige, demonstracijom rada psihologa u praksi, tribinom na neku temu koja je aktualna u vašoj zajednici, provođenjem i prezentacijom rezultata vašeg istraživanja, nastupom na radiju, televiziji, pisanim ili elektronskim medijima, ili nekom sasvim novom aktivnosti za koju pretpostavljate da će pobuditi interes u zajednici i doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Ukoliko u institucijama u kojima radite nemate mogućnost platforme za održavanje online aktivnosti, javite se kako bismo vam u istome pomogli.

Kako bismo na vrijeme pripremili, organizirali, ali i najavili sve događaje i aktivnosti u našoj županiji, prijave ćemo prikupljati do 31. siječnja 2021. godine. Prijaviti se možete putem ove poveznice: https://bit.ly/39py4AN

Aktivno sudjelovanje na 14. Tjednu psihologije bodovat će se prema Pravilniku za stručno usavršavanje Hrvatske psihološke komore.

 

Članstvo

Društvo psihologa Istre okuplja više od 100 psihologa s područja Istarske županije.

Želite li nam se pridružiti?
Ispunite web pristupnicu!

E-obavijesti

Želite li na Vašu e-mail adresu primati obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama?

Linkovi